Информация за доставка

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД на посочен от Вас адрес или избран офис на Еконт.

 

Продуктите, които се предлагат на интернет страницата Bravu.bg са налични само за територията на Република България. При избор на продукти от интернет страницата Bravu.bg  се появява списък на продуктите, техни снимки, количества и цени на поръчката Ви. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите. Имайте предвид, че снимките може да не отговарят на 100% на качествата на продукта (цвят, тоналност, нюанс) Ако имате съмнения за специфичните качества на даден продукт, моля свържете се с нас. Складовата наличност е динамична и се актуализира един пъти дневно. В случай, че определен артикул не е наличен, клиентът ще бъде уведомен по телефон или и-мейл адрес.

Продавачът доставя онлайн поръчаните стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес на посочен от клиента адрес (до входа на адреса или най-близкото място където е възможно да се паркира) или на посочен от клиента офис на куриерската фирма в зависимост от избора на клиента ; Продавачът извършва доставката на стоките само на територията на Република България; Предлаганите стоки са съпроводени с необходимите документи и опаковка; Стойността на услугата за доставка се калкулира от куриерската фирма и се заплаща от клиента. Ако клиента по някаква причина реши да върне пратката след като я е прегледал в присъствие на куриер, транспортните разходи ще са за негова сметка и в двете посоки. Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 5 работни дни. Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване; При доставка с куриер Еконт Експрес в деня на доставка ще получите SMS от куриера, че имате пратка за получаване. Клиентът има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да плати на куриера. Клиентът трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от продавача или куриера и, ако не отговаря на изискванията, да уведоми за това незабавно продавача. 

 

При потвърждението на вашата поръчка ще бъдете информиран за наличността на избраните от Вас артикули и ще имате право на избор в случая на липса или забавяне.

Bravu.bg си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.

 

Доставката на Вашата поръчка на посочения от Вас адрес се извършва от Еконт Експрес спрямо техните цени на доставка.

Всички разходи по доставки и рекламации за връщане на продукти (с изключение на дефектен или грешен продукт) се поемат от клиента.

Срок на доставката е от 1 до 5 дни работни дни на всички наши продукти, като по изключение някой продукти могат да отнемат по-дълго от този срок. Вие ще бъдете предварително уведомени в случай, че доставката ви закъснее.

Начини на плащане:

Наложен платеж – Наложеният платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане. Продуктът заплащате на куриера при доставката.

Рекламация:

Въпреки че онлайн магазин bravu.bg полага всички усилия, продаваните продукти да бъдат с най-високо качество, може да се случи така, че да получите дефектен/грешен продукт. В такава ситуация имате право в 14-дневен срок да направите рекламация,връщане или замяна.

Как да направите рекламация?

Mожете да направите рекламация удобно и лесно – чрез електронна поща: info@bravu.bg или да подадете сигнал на тел: 0897738810

Смяна и връщане:

Ние се стараем, нашите клиенти да остават доволни от обслужването на bravu.bg, за това предлагаме удобна система за връщане на стоките. За тази цел е нужно да се направят няколко стъпки:

1) Ако опаковката на продукта не е повредена, в срок 14 дни от закупването вие можете да подадете заявка за отказ, като се свържете с нас чрез електронна поща: info@bravu.bg или да подадете сигнал на тел: 0897738810.

Вие можете да върнете стока и в случай на дефект.

Видове доставка Според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес:


1. Доставка до Офис на еконт – Приблизително 
5.40 – 5.80 лв. (Според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес)

2. Доставка до вашата Врата в града – Приблизително 7.10 – 7.60 лв. (Според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес)

3. Доставка до селата –
 Приблизително 8.00 – 8,70 лв. (Според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес)

Всички пратки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД  ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ!
Контакт – 0897 738 810